Machinepark

Support

Bij Machinefabriek Vos beschikken we over een groot aantal CNC draai- en freesbanken alsmede conventionele draaibanken. Met deze mogelijkheden voor machinale bewerking en de deskundigheid van onze specialisten kunnen we een grote verscheidenheid aan bewerkingen voor u uitvoeren.

lees verder

Produkten

Support

Wij produceren produkten voor verschillende branches denk hierbij aan bijvoorbeeld de voedingsmiddelen-, electro-mechanische- en de verpakkings industrie. De te bewerken materialen variëren van staal, rvs, duplex, koper, messing, brons, aluminium, nylon, teflon en delrin.

Verkoop en magazijn beheer

Support

Machinefabriek Vos gebruikt een volledig geïntegreerd softwarepakket dat de productieprocessen, de verkoop en de voorraden van zowel halffabrikaten als eindproducten bewaakt. Wij gebruiken het ERP-pakket van Ridder Data systems, dat ons in staat stelt te allen tijde de status van een order te bekijken en zo nodig bij te sturen. Dit pakket hebben wij aangeschaft via Wintheon management service.

Strategie

Support

In de toekomst streven wij er naar om nog meer te investeren in een breed machinepark. Door te streven naar een juiste mix van orders kunnen wij onze flexibiliteit naar onze klanten waarborgen. We streven per klant naar de juiste samenwerkingsvorm en verzorgen wij de gehele toelevering.


Foto's en Video

zoom

zoom

zoom